SEGRE

Quatre multes a Lleida per saltar-se el toc de queda i una per no respectar la distància

Imatge del control de la Guàrdia Urbana dilluns a la nit a Ricard Viñes.

Imatge del control de la Guàrdia Urbana dilluns a la nit a Ricard Viñes.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va aixecar entre les 22.00 hores de dimarts i les 6.00 hores d’ahir quatre actes per saltar-se el toc de queda, en la segona nit en què es denunciava. Tres es van fer en una mateixa actuació al Barri Antic, on van detenir un home acusat de traficar amb marihuana i que també van denunciar per infringir el toc de queda. A més, a unes altres dos persones que es trobaven amb l’arrestat també els van aixecar sengles actes pel mateix motiu.

Un quart individu va aconseguir fugir. Els fets van tenir lloc cap a les 22.50 hores al carrer Galera. Al detingut per drogues li van decomissar un total de 70 grams. En total, la Urbana ha denunciat cinc persones per saltar-se el toc de queda. El primer cas va tenir la matinada de dimarts a Príncep de Viana i l’infractor va ser el conductor d’un patinet (vegeu SEGRE d’ahir).

Així mateix, des de diumenge passat, també han denunciat una persona per no respectar la distància interpersonal i han notificat onze actes per no portar la mascareta i dos per infraccions en establiments. Des que va començar la pandèmia, s’han registrat 2.337 denúncies i s’han controlat 21.593 vehicles. La gran majoria de les actes (2.053) corresponen al primer confinament.

tracking