SEGRE

COMERÇ OBERTURA

L'Eix Comercial de Lleida tindrà una de les botigues més grans de la ciutat

De la cadena Juguettos, obrirà aquest mes i serà una de les més grans de la ciutat

L’edifici ja compta amb el cartell de la botiga de joguines.

L’edifici ja compta amb el cartell de la botiga de joguines.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una firma de botigues de joguines obrirà una botiga de dos plantes a l’Eix Comercial a finals de mes. Es tracta de l'empresa barcelonina Toys Patrimonial, que actualment té 39 botigues Juguettos a Catalunya, com a soci de la cooperativa Juguettos, amb seu a Villena, Alacant. En total, la cooperativa valenciana té 264 botigues a tot l’Estat. Així ho van assegurar els representants de la firma valenciana, que van precisar que el comerç tindrà “una superfície aproximada de 600 metres quadrats, ja que ocuparà dos de les tres plantes que té l’edifici”. Serà al carrer Magdalena, a la cantonada amb el carrer Bafart, i serà el primer establiment de Juguettos a la província. Els responsables comercials van afegir que “fa unes setmanes que estem condicionant l’espai i preveiem que entre el 20 i el 25 d’aquest mateix mes puguem obrir per començar amb la campanya de Nadal”. D’aquesta manera, aquesta botiga de joguines es convertirà en una de les més grans de la ciutat, entre les quals ara es troben ensenyes com Drim, Agustí Mestre i Abacus, malgrat que aquestes dos últimes no es dediquen exclusivament a la venda de joguets.

Aquesta obertura serà una de les principals a l’Eix aquest any, després que s’hagi vist molt afectat, igual que totes les zones comercials, per la pandèmia del coronavirus. De fet, abans de la irrupció del virus ja hi havia més de mig centenar de locals tancats dels 400 que aproximadament té l’Eix. A part de Juguettos, McDonald’s ha tramitat la llicència per a un establiment a la plaça Sant Joan, concretament de dos plantes a l’edifici conegut com a Banc Vitalici. No obstant, la seua obertura no està prevista per abans de dos anys, segons va informar la companyia.

Pel que fa a l’obertura de Juguettos, el president dels comerciants de l’Eix, Llorenç González, el va qualificar d’“una excel·lent notícia que ajudarà a dinamitzar aquest tram de la zona comercial”. Va afegir que “en els últims mesos els propietaris dels locals han abaixat el preu dels lloguers, la qual cosa provocarà que en els propers mesos obrin petites botigues a l’Eix”. Aquest és un dels locals més grans d’aquesta àrea comercial.

tracking