SEGRE

Detingut al Barri Antic acusat de violar la seua companya de pis

La Urbana va arrestar el sospitós, de 63 anys, per un suposat delicte d’agressió sexual || Va ocórrer ahir al carrer la Palma i veïns van sentir crits de la víctima

Imatge del carrer la Palma, on va tenir lloc l’okupació.

Imatge del carrer la Palma, on va tenir lloc l’okupació.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la tarda un home de 63 anys acusat de violar la seua companya de pis, de 30 anys, en un immoble del carrer la Palma, al Barri Antic. Els fets van succeir a mitja tarda, quan veïns van alertar la Guàrdia Urbana després d’escoltar els crits d’una dona que demanava auxili.

Al lloc es van desplaçar diverses patrulles i van trobar una dona, que va explicar que havia estat forçada pel seu company de pis, un home de 63 anys. Posteriorment, l’individu va ser localitzat. Els agents el van arrestar com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual amb penetració. Ambdós van ser traslladats a la comissaria per prendre’ls declaració.

La dona va corroborar que el seu company l’havia agredit sexualment, que es va resistir i que va cridar demanant auxili.

La Guàrdia Urbana seguia a última hora d’ahir recollint informació sobre el cas. També estava previst que l’arrestat fos traslladat posteriorment a la comissaria dels Mossos d’Esquadra perquè en les pròximes hores passi a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Lleida.

En els sis primers mesos d’aquest any, els Mossos d’Esquadra han comptabilitzat un total de 64 denúncies per delictes sexuals a les comarques lleidatanes, de les quals 33 van ser per abusos sexuals i 23, denúncies per agressions, és a dir, que es van cometre amb l’ús de violència o intimidació. Aquesta xifra representa més de dos casos a la setmana. Les xifres han augmentat al llarg dels últims anys. Un dels motius que expliquen aquest increment és que les víctimes cada vegada tenen menys por de denunciar.

tracking