SEGRE

ESNOTICIA

Vigilància perquè ningú aliè a l'Arnau accedeixi a la cafeteria

Un vigilant controla les entrades a la cafeteria de l’Arnau.

Un vigilant controla les entrades a la cafeteria de l’Arnau.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un auxiliar de seguretat controla l’accés a la cafeteria de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida perquè els clients només siguin personal assistencial o acompanyants de pacients amb necessitats com alguna discapacitat o trastorn cognitiu. Fonts del centre hospitalari van explicar que aquest control d’accés s’ha establert després del tancament de bars i restaurants per frenar la Covid-19 i arran de detectar alguns “casos puntuals” de persones alienes que anaven a la cafeteria per consumir.

La cafeteria és a l’exterior de l’edifici hospitalari, just davant de la porta principal d’accés, i els auxiliars de seguretat estan en dos torns des que obre al matí fins a les onze de la nit, quan tanca.

Els bars i restaurants segueixen tancats a Catalunya des del passat 15 d’octubre i, segons l’última resolució del Govern, continuaran sense obrir almenys fins al 14 de novembre. Queden exclosos els restaurants dels hotels (només per a clients) i els que estan integrats en centres i serveis sanitaris, sociosanitaris i socials i els menjadors dels centres educatius.

tracking