SEGRE

Creixen lleument risc de rebrot i velocitat de contagi al pla de Lleida

Salut comunica 193 nous casos de Covid-19 a la província

Avança la construcció de l'hospital annex a l'Arnau de Vilanova de lleida

Avança la construcció de l'hospital annex a l'Arnau de Vilanova de lleidaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La velocitat de propagació del coronavirus (Rt) al pla de Lleida se situa en l’1 després de pujar dos centèsimes els dos últims dies, segons l’actualització de dades de Salut d’aquest divendres. L’índex de risc de rebrot també puja lleument al pla, amb nou punts més en les últimes hores, fins els 667. No obstant, es manté per sota de la mitjana catalana, que és de 731 punts, tot i que el conjunt de Catalunta té una Rt més baixa (0,94) que a Ponent.

La regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, de la seua banda, es manté amb una velocitat de transmissió de 0,85 i rebaixa el risc de rebrot als 418 punts, 14 menys que en l’anterior balanç.

D’altra banda, Salut ha notificat 193 nous casos confirmats de Covid-19 a la província de Lleida, dels quals 155 al pla. En total, la demarcació acumula 19.633 contagis diagnosticats des de l’inici de la pandèmia –17.633 al pla i 2.000 al Pirineu–.

La xifra de morts per coronavirus a la província es manté en 390 des de dimarts.

Pel que fa al nombre d’hospitalitzacions publicat pel departament de Salut, creix en nou persones als hospitals públics de Lleida en les últimes 24 hores (el web de Salut no ofereix dades dels centres privats), fins als 141 pacients de covid ingressats; dels quals 17 a l’UCI –dos menys que ahir–.

tracking