SEGRE

Successos

Detingut per robar en una farmàcia de Lleida després de colpejar a la responsable i llençar-la al terra

La responsable va intentar aturar-lo per evitar que marxés amb els productes, moment en què el lladre li va colpejar el braç i, després de llençar-la al terra, va fugir

Imatge de la comissaria de Mossos a Lleida.

Imatge de la comissaria de Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres a Lleida a un veí d'Alcoletge (Segrià), de 43 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i lesions. Segons la policia, l'home va accedir diumenge passat, cap a les deu de la nit, a una farmàcia de l'avinguda Balmes de Lleida i va començar a agafar productes de les estanteries amb la clara intenció de furtar-los.

La responsable va intentar aturar-lo per evitar que marxés amb els productes, moment en què el lladre li va colpejar el braç i, després de llençar-la al terra, va fugir. La víctima va patir lesions que van requerir assistència mèdica.

Arran de la denúncia, els Mossos van obrir una investigació que va permetre al cos identificar el lladre i posar en marxa la recerca. Aquest dimecres al migdia, una patrulla el va localitzar i detenir al carrer Cavallers de Lleida. El detingut, amb antecedents, passarà pròximament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking