SEGRE

ESNOTICIA

La Urbana impedeix una festa il·legal a Lleida amb persones amagades als armaris

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va impedir dissabte a la nit la celebració de la festa en un habitatge del barri Universitat. Segons van informar fonts policials, a les 23.30 hores van rebre l’avís de ciutadans que alertaven de molèsties veïnals per una festa en un pis situat al número 10 del carrer Ramón y Cajal.

A l’arribar al lloc, els agents van poder comprovar que s’escoltava la música a un volum elevat i que hi havia nombroses persones a l’interior del pis. Tanmateix, els responsables de l’habitatge no van permetre als agents entrar i es van negar a identificar-se.

Una vegada que van permetre l’entrada dels urbans, aquests van poder comprovar que hi havia persones consumint alcohol i van trobar individus amagats en armaris, a sota del llit i fins i tot a la dutxa. Els agents van aixecar actes per incomplir les restriccions per Covid i van sancionar una de les persones per negar-se a identificar-se.

Així mateix, la Urbana va denunciar penalment el conductor d’un patinet elèctric que va donar positiu en alcoholèmia al segon passeig de Ronda. El conductor va donar una taxa penal, circulava per la vorera i també va ser sancionat per incomplir el toc de queda. Així mateix, un altre conductor de patinet va patir ferides i va ser evacuat a l’Arnau arran d’una col·lisió amb un vehicle a la Bordeta.

tracking