SEGRE

Campanya de la Paeria de Lleida a favor de la diversitat i en contra d''etiquetes'

Imatge de l’actual façana de la Paeria a l’avinguda Madrid.

Imatge de l’actual façana de la Paeria a l’avinguda Madrid.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desterrar els tòpics, estereotips i prejudicis, sobretot els negatius, de la societat lleidatana i lluitar per la inclusió i la diversitat cultural, religiosa i sexual. Aquest és l’objectiu de la nova campanya impulsada per l’ajuntament de Lleida Treu les etiquetes, descobreix les persones, en la qual també han participat associacions de persones immigrants, comunitats religioses i membres del col·lectiu LGTBIQ de la ciutat.

En aquest sentit, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, va indicar que “quedar-se amb l’exterior de les persones és injust i que l’etiqueta normal és imprecisa, subjectiva i buida. Una ciutat que accepta la diversitat és més justa, tolerant i rica”. D’aquesta manera, la campanya constarà de diversos formats.

D’una banda es difondran un total d’onze càpsules audiovisuals que podran veure’s tant a Lleida TV (que s’ha encarregat de l’edició) com a les xarxes socials de l’ajuntament, i per un altre també es divulgaran diferents cartells per la ciutat, mitjans de comunicació locals, així com als autobusos de dos de les línies urbanes de Lleida.

tracking