SEGRE

Detingut per intimidar amb una pistola els dependents d'una botiga a l'Eix Comercial de Lleida

La comissaria dels Mossos a Lleida.

La comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts un home de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació després d'apuntar amb una pistola els dependents d'una botiga de la ciutat.

Segons ha explicat la policia, la detenció és resultat d'una investigació iniciada el passat dia 31 d'octubre, després de tenir coneixement que en un establiment de l'Eix Comercial es va produir una temptativa d'atracament. Pels volts de les 20.50 hores un individu, que anava encaputxat i amb la cara tapada, va amenaçar amb una pistola un dels treballadors i va exigir la recaptació de la caixa enregistradora. Finalment, l’atracador va fugir sense emportar-se els diners, quan la resta d’empleats el van començar a escridassar.

La investigació oberta va permetre identificar el presumpte autor de l'atracament, que va ser detingut la tarda del passat dimarts a Lleida.

El detingut, amb antecedents, passarà aquest dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking