SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Atraca encaputxat i a punta de pistola una botiga de l'Eix Comercial

L'assaltant, de 21 anys, va intimidar els treballadors amb l'arma però no va aconseguir endur-se diners || Va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar al jutjat

Vista d’arxiu de l’Eix Comercial de Lleida.

Vista d’arxiu de l’Eix Comercial de Lleida.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 21 anys va ser detingut dimarts pels Mossos d’Esquadra acusat d’atracar a punta de pistola un establiment de l’Eix Comercial. Segons van informar fonts policials, la detenció és fruit d’una investigació iniciada el passat 31 d’octubre, després que es denunciés un intent d’atracament en una botiga de l’Eix Comercial. Cap a les 20.50 hores, un individu, que anava encaputxat i amb la cara tapada, va entrar a l’establiment i va amenaçar amb una pistola un dels treballadors per exigir la recaptació de la caixa enregistradora.

Finalment, l’atracador va fugir sense poder emportar-se el botí quan la resta d’empleats van començar a escridassar-lo. La investigació oberta pels Mossos va permetre identificar el presumpte autor de l’atracament, al comptar amb les imatges de seguretat de l’establiment i la descripció dels testimonis. Una vegada identificat, els agents van poder arrestar-lo dimarts a la tarda a Lleida. Es tracta d’un veí de la capital del Segrià que compta amb antecedents policials. Els agents encara no han trobat l’arma amb què es va cometre l’atracament, per la qual cosa no s’ha pogut determinar si era real o simulada. L’arrestat va quedar ahir en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració al jutjat d’instrucció de Lleida en funcions de guàrdia.

L’atracador no va poder endur-se els diners de la caixa enregistradora de l’establiment

D’altra banda, la Guàrdia Urbana ha denunciat un home de cinquanta-tres anys acusat de furtar peces de roba en una botiga del carrer Lluís Companys. L’actuació va tenir lloc dimecres passat a les 13.55 hores, quan una patrulla va rebre l’avís d’un furt en un establiment. Quan van arribar al lloc, la responsable de la botiga va explicar que un individu s’havia emportat peces de roba sense pagar. Els agents van poder localitzar el presumpte lladre, veí de Lleida, i van recuperar les peces de roba. En l’escorcoll, també li van trobar una bosseta amb marihuana. Va ser denunciat per un delicte de furt i per possessió de droga.

Un altre atracador va ingressar a la presó per assaltar dos cops un banc

Un home de 28 anys va ingressar el 8 de novembre a la presó acusat d’atracar dos vegades en nou dies la mateixa sucursal bancària a l’avinguda de Prat de la Riba, a prop de la plaça Ricard Viñes. El jutge va decretar el seu ingrés a presó per risc de reincidència. El primer arrest es va produir el dimecres 28 d’octubre, quan un lladre es va encarar als treballadors de l’oficina amb una arma blanca i es va emportar 1.500 euros. L’home va quedar lliure amb càrrecs i nou dies més tard va entrar de nou a la sucursal amb un martell i una arma blanca. Després de discutir amb les persones que hi havia, va acabar agredint al braç el subdirector de l’entitat i al cap el vigilant de seguretat. La policia el va detenir com a presumpte autor dels delictes de temptativa d’homicidi, lesions i robatori amb violència.

tracking