SEGRE

COMERÇ CAMPANYA DE NADAL

Nova xarxa de la Zona Alta de venda online i distribució de productes

L'associació de comerciants llança un web perquè els seus socis apostin pel comerç telemàtic || Aspros i MRW portaran els paquets als domicilis

Imatge de la presentació de la nova xarxa de venda i repartiment de productes de la Zona Alta, ahir.

Imatge de la presentació de la nova xarxa de venda i repartiment de productes de la Zona Alta, ahir.ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE LA ZONA ALTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de comerciants de la Zona Alta va anunciar ahir que aquest cap de setmana estrenarà la seua pròpia xarxa de venda online i distribució de productes dels seus socis. Una espècie d’Amazon local, denominat Marketplace Zona Alta, que servirà perquè els membres de l’entitat puguin optar al comerç online per afrontar la campanya de Nadal. El president de l’associació, Josep Bellera, va detallar que la singularitat d’aquest web és que “el client podrà seleccionar productes de diferents comerços però el pagament serà unificat i podrà fer-se amb targeta de crèdit”. Una vegada s’hagi efectuat la compra, el repartiment dels articles anirà a càrrec de l’associació Aspros en el cas de les entregues a Lleida ciutat i de l’empresa MRW per a les que es facin per a la província o la resta de l’Estat. “Els dies de repartiment seran dilluns i dijous i els clients de la ciutat rebran el seu paquet aquell mateix dia, mentre que els que siguin de fora de la ciutat el rebran a tot estirar l’endemà”, va dir Bellera, que va afegir que durant la campanya de Nadal els costos de tramesa seran “totalment gratuïts”.

Al seu torn, també estarà disponible l’opció de recollir el producte a la botiga. Respecte al nombre de comerços que componen aquesta xarxa online, Bellera va dir que actualment “hi col·laboren cinquanta membres de l’associació, més d’un terç del total, però confiem que per al Black Friday, divendres que ve, el 80 per cent dels associats formin part d’aquesta xarxa”. Bellera va afegir que per oferir els seus productes en aquest web els associats han de pagar una quota anual de cent euros si regenten un comerç, cinquanta si estan al sector de l’hostaleria i alimentació i vint-i-cinc per als del sector serveis com els bufets d’advocats.

Per la seua part, el director d’Aspros, Enric Herrera, va elogiar que aquestes iniciatives “serveixen per ajudar el comerç local i visibilitzar la capacitat de les persones discapacitades a l’hora de treballar”.

tracking