SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

La Fiscalia demana set anys de presó per a un acusat de robar 50 euros a Lleida

Perquè el sospitós és multireincident

El judici se celebrarà dijous als jutjats del Canyeret.

El judici se celebrarà dijous als jutjats del Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia sol·licita una condemna de set anys de presó per a un home que serà jutjat dijous vinent a l’Audiència acusat d’assaltar-ne un altre al carrer per robar-li 50 euros. El Ministeri Públic sol·licita una condemna tan elevada de presó perquè considera que s’ha d’aplicar a l’acusat, R.A.F., la circumstància agreujant de multireincidència, ja que ha estat condemnat en tres ocasions per fets similars.

L’assalt va tenir lloc la matinada de l’11 de març de l’any passat a la capital del Segrià quan, segons l’escrit de la Fiscalia, l’acusat, que estava a punt de complir una condemna d’un any de presó, va abordar un ciutadà en ple carrer i, agafant-lo amb força pel coll, el va llançar a terra, li va introduir la mà a la butxaca dels pantalons i es va apoderar de 50 euros”. També va amenaçar la víctima perquè no el denunciés. La víctima no va necessitar assistència mèdica.

L’acusat, que serà jutjat dijous vinent, acumula tres condemnes per robatoris amb violència

L’acusat té un llarg historial delictiu i des de 2012 acumula tres condemnes per robatoris amb violència o intimidació de jutjats penals de Lleida que sumen tres anys i vuit mesos de privació de llibertat. Concretament, el febrer i el març del 2012 va ser condemnat a sengles penes d’un any i mig i un any i dos mesos de presó. L’última condemna era d’un any de presó i finalitzava un mes després de cometre suposadament el robatori pel qual ara serà jutjat. Per tot plegat, la Fiscalia sol·licita que s’imposi a R.A.F. una condemna de set anys de presó a l’aplicar la circumstància agreujant de multireincidència. A més, demana que indemnitzi la víctima amb els 50 euros que presumptament li va robar.

El judici se celebrarà aquest dijous vinent.

tracking