SEGRE

COMERÇ NOVES OBERTURES

Ikea obrirà al desembre un punt de venda i assessorament a Lleida

Al número 3 de Pi i Margall, un nou concepte de botiga sense articles físics

Ikea Dissenya s’ubicarà en aquest local del número 3 de Pi i Margall, a l’Eix i al costat de l’Auditori.

Ikea Dissenya s’ubicarà en aquest local del número 3 de Pi i Margall, a l’Eix i al costat de l’Auditori.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ikea, la multinacional sueca de mobles i equipament per a la llar, desembarcarà a la ciutat de Lleida amb un nou concepte de botiga de petites dimensions denominada Ikea Dissenya, en la qual els clients no trobaran els articles per emportar-se’ls a casa, sinó que hauran d’encarregar-los online i també podran rebre assessorament per als seus projectes de disseny. S’ubicarà en un extrem de l’Eix Comercial, en un local de 180 metres quadrats al número 3 del carrer Pi i Margall, al costat de l’Auditori, i l’obertura està prevista per al desembre, sempre que la pandèmia ho permeti.

Aquest format ja funciona en altres ciutats de l’Estat, però serà el primer de Catalunya, i respon a l’objectiu de la companyia d’impulsar una venda més personalitzada. “Estem molt contents de la posada en marxa del nou Ikea Dissenya Lleida, un concepte que ofereix una atenció del tot personalitzada davant de les noves necessitats dels consumidors”, explica Alberto Fossati, director de mercat d’Ikea Catalunya.

“Els hàbits de consum canvien i nosaltres ens hi adaptem amb la intenció que hi hagi un Ikea a prop de cada llar”, afegeix. Així, a l’Ikea Dissenya es podrà comprar qualsevol cosa que sigui al catàleg i, a més, amb assessorament en cas de voler dur a terme projectes de disseny una mica més complexos i per als quals es necessita ajuda. A part de planificar un projecte, en aquest punt de venda es podrà comprar online i contractar tots els serveis de la multinacional, com la recollida, el transport i el muntatge dels mobles. Aquest establiment es veurà reforçat amb el punt de recollida d’Ikea ja té a la capital, al polígon del Camí dels Frares, on els clients poden anar a buscar les seues comandes online, així com les que es faran a través del nou punt de venda.

La instal·lació d’aquest formto innovador respon a una estratègia de transformació en la qual Ikea que s’ha accelerat per la situació actual, en la qual les vendes online s’han doblat. El mes de juny passat, ja va anunciar una inversió de 150 milions en tres anys i espera generar 750 llocs de treball directes al mercat espanyol

D’altra banda, fins al dia 29 i en el marc del Green Friday les botigues Ikea impulsen la recompra de mobles Ikea per fomentar l’economia circular i el consum responsable, multiplicant per dos el valor de taxació habitual, pels quals rebran una targeta de reemborsament. Es taxen de forma automàtica al web i es concerta una cita en una botiga per completar el procés fins al 31 de gener, on es revisa l’article i es tanca el preu definitiu.

tracking