SEGRE

Per què enguany no hi haurà pista de gel a la plaça Sant Joan de Lleida?

Desmuntatge de la pista de gel de plaça Sant Joan

Desmuntatge de la pista de gel de plaça Sant JoanLLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Sant Joan de Lleida no tindrà pista de gel aquest hivern després que el concurs convocat per la Paeria per a la instal·lació hagi quedat desert. Fonts municipals van assegurar que, malgrat que hi havia “diverses empreses interessades”, finalment “la incertesa amb la pandèmia ha provocat que no s’hi hagin presentat”, ja que que afrontar aquesta inversió i la contractació de personal “representava un risc” per a elles, al no tenir garantida l’obertura durant els dos mesos previstos.

La Paeria també va convocar un altre concurs per instal·lar un tobogan a Ricard Viñes, que també ha quedat desert. Així mateix, l’ajuntament va recalcar que, malgrat que va treure el projecte de la pista a licitació, actualment “amb les mesures preventives vigents, aquest equipament no es podria instal·lar”, ja que “es manté el tancament al públic dels parcs i fires d’atraccions, incloent estructures no permanents desmuntables”.

Per tot això, la Paeria va confirmar que no tornarà a licitar el contracte d’instal·lació ni de la pista de gel ni del tobogan de Ricard Viñes.

tracking