SEGRE

El parc de Lleida que s'omplirà de tions el 6 de desembre

germans. L’Èric i la Nahia agafant el seu tronc de Nadal enmig d’un impressionant paisatge natural a Tiurana.

germans. L’Èric i la Nahia agafant el seu tronc de Nadal enmig d’un impressionant paisatge natural a Tiurana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La crisi sanitària de la Covid-19 no impedirà que aquest any els nens i nenes de Lleida tornin a gaudir de la recerca del tió al parc de la Mitjana, una iniciativa impulsada per l’Associació Giramón de Pardinyes (Agipa), que arribarà a la cinquena edició el proper 6 de desembre. Com a mesures de seguretat, els organitzadors han ampliat l’horari d’entrega i recollida del tió −de 10.30 a 15.00 hores− amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, i també han limitat la participació als membres de la unitat familiar del petit.

A més a més, cada família tindrà assignada una hora que haurà de reservar mitjançant cita prèvia i hi haurà tres itineraris amb camins exclusius d’entrada i sortida al bosc urbà perquè els participants no s’hagin de trobar entre ells. “La pandèmia s’ha emportat moltes coses aquest any, però hem fet tot el que hem pogut per poder mantenir viva la il·lusió dels petits que, com ja és tradició, podran venir a buscar el seu tió amb totes les garanties de seguretat”, va explicar la portaveu d’Agipa, Natividad Montañez, la qual va aprofitar per fer una crida als voluntaris que el 6 de desembre vulguin ajudar en la organització de l’activitat, que recaptarà fons per a La Marató de TV3.

La inscripció està oberta fins al 2 desembre i té un preu de vuit euros per tió per als no socis d’Agipa. Així doncs, la Mitjana s’omplirà de fins a 280 d’aquests tions màgics.

tracking