SEGRE

TRIBUNALS SENTÈNCIA

Una lleidatana accepta 4 mesos de presó per apunyalar el seu fill de 17 anys

La condemnada, ahir a l’arribar als jutjats.

La condemnada, ahir a l’arribar als jutjats.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutjat penal 3 de Lleida va condemnar ahir a quatre mesos i 15 dies de presó una dona acusada d’apunyalar el seu fill de 17 anys. Va ser un judici de conformitat després de l’acord entre les parts.

Els fets van tenir lloc el 29 d’agost de l’any passat a l’habitatge familiar quan l’acusada va anar a despertar el seu fill, que aquell matí havia estat citat davant de la Fiscalia de Menors al ser denunciat per agressions físiques als seus avis. La sentència considera provat que la dona i el seu fill es van barallar i que l’“acusada, sense intenció d’atemptar contra la integritat física del seu fill i ajudada amb un ganivet que pretenia ser autoritzat com un instrument de protecció, li va fer diversos talls a la zona cervical, una orella i el tòrax”. El menor va haver de ser hospitalitzat.

La dona va ser empresonada preventivament durant un mes al ser imputada per una temptativa d’homicidi. Finalment, ha estat condemnada per un delicte de lesions per imprudència greu a l’entendre que no va voler matar el seu fill, com va explicar el seu advocat, Daniel Ibars. Per la seua part, el jove va ser condemnat a començaments de novembre a un any i tres mesos de llibertat vigilada amb tractament terapèutic per un delicte de maltractaments als seus avis.

tracking