SEGRE

TRIBUNALS ROBATORIS

Condemnats pare i filla per robar en un centre mèdic de Lleida

Van forçar una taquilla per endur-se un mòbil i diners en metàl·lic || L'Audiència els imposa un any i dos mesos de presó

El Jutjat Penal 3 de Lleida ha enjudiciat els fets.

El Jutjat Penal 3 de Lleida ha enjudiciat els fets.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida ha condemnat a un any i dos mesos de presó un pare i la seua filla per un robatori amb força en un centre mèdic de la capital del Segrià, del qual finalment no van aconseguir emportar-se res perquè van ser sorpresos per la víctima. El tribunal confirma la sentència imposada en primera instància pel Jutjat Penal 3 de Lleida i rebutja els recursos presentats pels processats, que al·legaven falta de proves per atribuir-los l’autoria. Segons la sentència, que encara no és ferma i es pot recórrer davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, els fets van tenir lloc el mes d’abril del 2018, quan els ara condemnats van acudir a un centre mèdic situat a l’avinguda de Blondel, on l’home va entrar al vestidor i va forçar una taquilla per apoderar-se un telèfon mòbil i 150 euros que hi havia en una cartera. Després de sortir del vestidor, assenyala la sentència, l’home va entregar els objectes robats a la filla perquè els guardés a la seua bossa, i van ser ambdós interceptats quan procedien a sortir del centre, i una patrulla policial va recuperar els efectes sostrets.

L’Audiència diu que hi ha prou proves per atribuir l’autoria al condemnat al basar-se en la declaració de la víctima, que va relatar que va guardar en una taquilla del vestidor del centre mèdic el mòbil i una cartera amb 150 euros. Així mateix, la dona de la víctima va declarar que va veure l’acusat abandonar la sala de rehabilitació i entrar al vestidor, per escoltar tot seguit un fort cop i observant que l’acusada estava fora del vestidor, per la qual cosa van alertar la Policia. Els agents van comprovar que la taquilla havia estat forçada i a l’escorcollar els acusats van trobar els objectes sostrets. A més, l’Audiència assenyala que l’acusat no va comparèixer al judici oral i hi ha indicis contundents per afirmar la seua autoria delictiva. Així mateix, considera que la pena és proporcionada, perquè, encara que no van aconseguir emportar-se el botí, no va ser perquè no ho intentessin sinó perquè van ser sorpresos per la víctima.

tracking