SEGRE

El PSC s'abstindrà aquest divendres en el pressupost de la Paeria

Tirarà així endavant només amb els vots en contra de Cs i PP

El ple de la Paeria celebrat aquest divendres.

El ple de la Paeria celebrat aquest divendres.Ajuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal del PSC finalment s’abstindrà avui en la votació dels pressupostos municipals per al 2021 en el ple de la Paeria. Així ho va acordar ahir l’executiva socialista. El cap de l’oposició, Fèlix Larrosa, va argumentar el seu vot, que va qualificar d’“abstenció crítica”, pel fet d’haver “arrancat” un fons extraordinari de 2,75 milions per pal·liar els efectes de la Covid, així com una ma· jor partida per al transport col· lectiu urbà.

En aquest sentit, els socialistes van apuntar que la rebaixa que plantejava el govern suposava la pèrdua de set llocs de treball. També van destacar que han aconseguit incorpo· rar inversions en via pública a Balàfia i els Magraners, així com habilitar carril bici a l’avinguda Prat de la Riba i la revisió del cobrament de l’IBI dels espais públics als veïns de Pius XII. “Nosaltres pensem en la ciutadania. Hem mantingut divuit reunions amb col·lectius de diferents àmbits que unàni· mement han avalat les esmenes del PSC i són moments per al diàleg”, va assenyalar. A més, va subratllar que el govern de la Paeria “és molt feble i nosal· tres hem marcat el camí”. Així, el pressupost munici· pal de l’any que ve rebrà només el suport dels tres grups que formen el govern, ERC, JxCat i el Comú.

Aquest últim, després d’abstenir-se en la primera votació en la comissió d’Economia, dimecres va acordar en assemblea canviar el seu vot al sí. Cs i PP hi votaran en contra.

tracking