SEGRE

Imputat per circular ebri, donar positiu en drogues i tenir el carnet retirat

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va denunciar penalment divendres a la tarda el conductor d’un ciclomotor que va donar positiu als tests d’alcoholèmia i drogues i tenia el carnet suspès. Els fets van tenir lloc a les 16.08 hores a l’avinguda Rosa Parks, entre els barris de Balàfia i Pardinyes, quan una patrulla va observar el conductor d’un ciclomotor que circulava de manera erràtica i li va donar l’alto. Els policies van sospitar que l’home es trobava sota els efectes de l’alcohol. El conductor va ser sotmès al test i va marcar un resultat positiu de 0,72 mg/l, superant els 0,60 mg/l, que és el límit que separa la infracció administrativa de la penal. També va donar positiu en el drogotest. Els urbans també van comprovar que tenia el carnet suspès.

Per tot plegat, el van denunciar com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat en el trànsit per l’alcoholèmia i per tenir el carnet retirat. I el van denunciar administrativament per conduir sota els efectes de les drogues. Una grua va traslladar el ciclomotor al dipòsit municipal.

La Guàrdia Urbana va imputar el cap de setmana passat un total de deu conductors, un dels quals després d’una persecució al saltar-se un control a la plaça Europa.

tracking