SEGRE

El Govern aprova els plans de recuperació de Lleida i el Baix Segre

Els municipis lleidatans afectats per tancaments perimetrals accediran a un fons de 1,5 milions

Un control dels Mossos aquest mes de juliol a les carreteres de Lleida.

Un control dels Mossos aquest mes de juliol a les carreteres de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha donat llum verda als plans específics de recuperació econòmica i social de la ciutat de Lleida, el Baix Segrià i la Conca d'Òdena a proposta del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. A través d'un Decret llei, l'executiu ha aprovat el paquet de 2,5 milions d'eruso en ajuts del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) per als municipis d'aquestes àrees. En concret, 1,5 milions a Lleida i el Baix Segrià, i 1 milió més a la Conca d'Òdena, on s'inclouen els municipis d'Igualada, Vilanova de Camí, Òdena i Santa Maria de Montbui.

Aquesta línia de subvencions extraordinària i urgent vol servir per reactivar el mercat laboral i l'activitat econòmica en uns territoris que s'han vist afectats per tancaments perimetrals per la covid-19.

Segons els Govern, la finalitat de la mesura és impulsar projectes ocupacionals i de foment de l'activitat econòmica que permetin crear i mantenir ocupació de qualitat, consolidar l'activitat dels sectors productius generadors d'ocupació i possibilitar la inserció sociolaboral de les persones més desafavorides.

Les administracions del territori seran les destinatàries d'aquest fons i les encarregades d'elaborar i implementar els plans de recuperació econòmica i social.

tracking