SEGRE

Detingut un lladre amb 52 antecedents per robar en botigues de Lleida

La comissaria dels Mossos a Lleida.

La comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous un home de 43 anys, veí de Lleida i de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor de dos delictes de furt en dues botigues de l'Eix Comercial de Lleida. Els fets van passar a la tarda quan una dotació policial que estava patrullant per la zona va detectar un individu que sortia d'un establiment fent saltar l'alarma antirobatoris. El sospitós, que acumula 52 antecedents policials, duia un sac ple de roba, valorada en 425 euros. En escorcollar-lo, els agents li van trobar unes tenalles petites i un tornavís que l'home utilitzava per alliberar els dispositius d'alarma de les peces.

A més, la policia també va observar que l'abric que portava posat, amb l'etiqueta d'una botiga propera, encara duia el dispositiu d'alarma enganxat. En aquest establiment, l'encarregada els va confirmar que feia poca estona algú havia robat cinc abrics valorats en 349 euros.

El lladre multireincident té nombrosos antecedents per furts en botigues a més de dues ordres de no apropament en comerços de la ciutat.

El detingut passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking