SEGRE

COMERÇ EIX

L'estanc més antic de la ciutat de Lleida es muda després de 65 anys

Anirà a un altre local de la plaça Sant Joan

Enrique Albero posa davant del seu estanc de la plaça Sant Joan.

Enrique Albero posa davant del seu estanc de la plaça Sant Joan.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estanc més antic de Lleida, situat al número 22 de la plaça Sant Joan, es traslladarà en les properes setmanes. Així ho va explicar ahir el responsable del negoci, Enrique Albero, que va detallar que “ens movem, però no ens n’anem gaire lluny, perquè hem trobat un local a la mateixa plaça Sant Joan i calculem que en les properes setmanes podrem obrir per fi al número 17”.

L’estanc va obrir les portes el 1955, el primer que hi va haver a la ciutat i està ubicat en una finestreta dins d’un portal d’habitatges. Precisament, el principal motiu del trasllat és la falta d’espai, ja que “volem ampliar la nostra superfície i oferir més serveis a part de tabac, encenedors i cupons de loteria”, va dir Albero.

Una de les claus perquè aquest negoci hagi pogut sobreviure durant més de seixanta anys és la seua ubicació estratègica, ja que “estem al cor de l’Eix, pel qual cada dia passen milers de persones i això ens ha beneficiat molt”, va manifestar el seu responsable, que va afegir que de mitjana “tenim uns 250 clients diaris, encara que aquesta xifra és molt més elevada quan és cap de setmana”.

tracking