SEGRE

COMERÇ NORMATIVA

Lleida canvia l'obertura de botigues de demà a dimarts

Per esquivar el confinament municipal de cap de setmana i que hi hagi clients de fora || Igual que Alcarràs i Almacelles

Diumenge passat també va estar permesa l’obertura de botigues.

Diumenge passat també va estar permesa l’obertura de botigues.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria va decidir ahir passar també el dia d’obertura comercial autoritzada de demà diumenge (dia de la Constitució) a dimarts (dia de la Puríssima), igual que han fet una cinquantena de municipis catalans després que el departament d’Empresa oferís la possibilitat d’elegir entre aquests dos festius.

Així ho va comunicar ahir la regidoria de Comerç, Consum i Mercats, i per la seua banda el dia anterior ja s’havien afegit a aquesta iniciativa Alcarràs i Almacelles.

Amb aquest canvi, les botigues que obrin dimarts podran rebre clients de fora del municipi, ja que el confinament municipal només és vigent en cap de setmana. Els comerciants de la capital asseguren que han registrat un descens de clients els divendres i dissabtes precisament perquè el confinament impedeix a les persones d’altres poblacions desplaçar-se a la ciutat a fer les seues compres.

A Mollerussa i Solsona, els establiments podran obrir tant demà com dimarts perquè el 8 és un dels festius d’obertura comercial fixats pel consistori. Els pròxims festius d’obertura comercial autoritzada són els diumenges 13, 20 i 27 d’aquest mes, i també van obrir diumenge passat, dia 29, per proximitat amb el Black Friday, dia en el qual des dels últims anys arranca de manera oficiosa la campanya nadalenca als comerços.

El mes de gener també està permesa l’obertura els dies 3 i 10. Després, caldrà esperar fins al 4 de juliol per al pròxim, primer diumenge de la campanya oficial de rebaixes.

tracking