SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Confisquen 4 quilos de droga en una operació dirigida des de Lleida

La xarxa distribuïa els estupefaents a Ponent i Osca

Vista de la seu dels jutjats al Canyeret.

Vista de la seu dels jutjats al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una investigació dirigida pel jutjat d’Instrucció número 3 de Lleida ha permès desarticular una organització criminal assentada al Vendrell dedicada al tràfic de drogues i ha permès confiscar més de quatre quilos de substàncies estupefaents, entre les quals 662 grams de cocaïna rosa (Nexus), molt coneguda entre els consumidors adinerats i el valor de la qual al mercat negre gairebé duplica el de la cocaïna tradicional. La Policia Nacional va detenir els suposats membres de la xarxa el 28 d’octubre passat, com ja va informar SEGRE. En total es va arrestar cinc persones, de les quals quatre van ingressar preventivament a la presó.

La xarxa, tot i que operava des de Tarragona, distribuïa els estupefaents a altres venedors a menor escala en diferents províncies com Lleida i Osca. De fet, la investigació va començar al febrer després d’una operació contra el tràfic de drogues a Lleida. L’operatiu va permetre decomissar més de quatre quilos de droga. Concretament, 1.462 grams de cocaïna; 1.275 grams de metamfetamina; 662 grams de cocaïna rosa (Nexus); 567 grams d’heroïna; 284 grams d’haixix; 41 grams de speed; 22 grams de marihuana i 1.067 grams de substància de tall. També es va intervenir més de 45.000 euros en efectiu, balances de precisió, envasadores, estris de manipulació de droga, tres vehicles i una motocicleta.

Entre el decomissat hi ha 662 grams de cocaïna rosa, que dobla el valor de la cocaïna tradicional

Així que avançava la investigació es va tenir coneixement que els responsables de l’organització realitzaven compres de locals comercials amb els beneficis obtinguts. L’objectiu era establir una cadena de locals d’hostaleria com a tapadora per a la venda i distribució de la droga.

tracking