SEGRE

PARTICIPACIÓ CONVENIS

Ajuda municipal per a les associacions de veïns i les cases regionals

La firma dels convenis va ser en part telemàtica.

La firma dels convenis va ser en part telemàtica.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde, Miquel Pueyo, va firmar ahir els convenis amb la Federació d’Associacions de Veïns (FAV), per un import de

27.500 euros, i amb la Federació de Cases i Centres Regionals, de 1.497. El primer reconeix la tasca de la FAV per potenciar el treball conjunt de les entitats, promoure l’escola de participació ciutadana, el treball comunitari i el voluntariat als barris. El segon té en compte les accions dirigides a donar suport a la coordinació de les cases regionals. Pueyo va destacar que la “participació és un dels vèrtexs sobre els quals vol subjectar la seua acció el govern”.

En aquest acte sempre es firmaven convenis amb cada una de les entitats veïnals i cases regionals, però aquest any, per la pandèmia, ha quedat simplificat a les dos federacions. La resta d’associacions ho van seguir online i els convenis es rubricaran també telemàticament. La regidora responsable de l’àrea, Elena Ferre, va dir que espera que aviat puguin reobrir-se els locals socials.

Per la seua part, els presidents de la Federació d’Associacions de Veïns i de les entitats regionals, Toni Baró i Cosme García, respectivament, van reivindicar la tasca que porten a terme aquestes associacions i van agrair la col·laboració de l’ajuntament.

tracking