SEGRE

Detingut un maltractador per retenir la seua exdona

A Lleida, va ser arrestat ahir a la nit al Camí de Corbins || La víctima va poder escapar i va denunciar les fets a la Urbana

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va arrestar ahir a la nit un veí de Lleida acusat de retenir en una cabana la seua exparella, de la qual tenia en vigor una ordre d’allunyament per violència domèstica. Els fets es van produir sobre dos quarts de vuit de la tarda en una torre situada al Camí de Corbins, als afores de la capital del Segrià, segons va informar la Urbana.

Pel que sembla, l’home va accedir a l’interior de l’habitatge contra la voluntat de la dona, la va obligar a sortir al carrer i la va portar per la força fins a una cabana que hi ha entre l’avinguda Prat de la Riba i les instal·lacions d’Ilnet, on va estar retinguda durant diversos minuts.

Finalment, cap a les 20.15 hores, la dona va poder escapar i trucar a la Guàrdia Urbana per denunciar el succeït. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local, que van iniciar un dispositiu de recerca per les proximitats per detenir l’home.

Cap a les 20.45 hores, els agents policials van localitzar l’individu amagat en un camp proper. Els agents van procedir a la detenció com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal i trencament de condemna.

La Urbana no descartava imputar-li algun altre delicte, ja que al tancament d’aquesta edició els agents encara estaven pendents de tramitar les diligències així com de formalitzar la denúncia per part de la víctima.

tracking