SEGRE

Quatre sancions el cap de setmana a Lleida per molestar els veïns amb la música

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana ha imposat quatre sancions per molèsties veïnals durant el cap de setmana. La primera actuació va tenir lloc dissabte a les 3.00 hores, quan una patrulla va anar al carrer Joan Baget al rebre un avís de molèsties per música a un volum molt elevat.

Quan van arribar al lloc, els agents van comprovar les molèsties i van denunciar la persona responsable del pis, de 42 anys, per no respectar el descans veïnal. Diumenge a la nit, la Urbana va imposar tres sancions d’aquest tipus.

La primera va ser a les 23.05 hores, quan una patrulla va anar a un pis de l’avinguda de les Garrigues i va comprovar que se sentia música a un volum elevat, per la qual cosa va ser denunciada una persona de 54 anys per no respectar el descans veïnal. Així mateix, a les 1.10 hores, una altra patrulla va anar al carrer Sant Ruf després de ser alertada per crits i música.

Els agents van denunciar el propietari de l’immoble, de 33 anys. A les 2.15, van rebre un altre avís en un habitatge del carrer Priorat igualment per música a un volum molt elevat i es va denunciar una dona de 40 anys.

tracking