SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Demanen nou anys de presó per violar la seua exparella a Lleida

Els fets van tenir lloc a l'edifici on viu la víctima a Lleida || El judici se celebrarà a l'Audiència el 27 de gener

Vista de l’entrada a l’Audiència Provincial de Lleida.

Vista de l’entrada a l’Audiència Provincial de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia sol·licita una condemna de nou anys de presó per a un veí de Lleida acusat de violar la seua exparella el juliol del 2018. Aquests fets seran jutjats per l’Audiència Provincial el pròxim 27 de gener. Segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, l’acusat i la víctima havien mantingut una relació sentimental durant quatre mesos que va acabar el juliol del 2017. Un any més tard, i després de mesos sense tenir cap tipus de contacte, els dos van quedar a trobar-se al portal de l’habitatge de la víctima.

Una vegada al lloc, segons consta a l’escrit d’acusació de la Fiscalia, l’acusat va insistir la dona per pujar fins a la part alta de l’edifici, on hi havia un replà. La víctima, destaca el Ministeri Públic, va accedir finalment a acompanyar-lo “davant de les reiterades peticions de l’acusat”. Quan ja eren a dalt, el jove va agafar “fortament dels braços” la víctima i la va col·locar sobre la barana i, malgrat les negatives de la dona a mantenir relacions sexuals amb ell, li va abaixar els pantalons i la va penetrar. La Fiscalia assenyala al seu escrit que l’acusat “va desatendre les negatives de la víctima” a mantenir relacions sexuals amb ell i que aquesta va manifestar-hi oposició. Per aquests fets, considera que és autor d’un delicte contra la llibertat sexual, concretament d’agressió sexual, així com d’un delicte de lesions.

Fiscalia diu que l’acusat va violar la dona després d’oposar-se aquesta a mantenir relacions

L’informe del metge forense constata que la dona va patir lesions per aquesta agressió, com tres hematomes a l’esquena, mentre que segons un informe emès pel Servei de Suport a l’Execució Penal considera que no hi ha afectacions psicològiques ni seqüeles per aquests fets.

A més dels nou anys de presó per aquests delictes, la Fiscalia sol·licita que se li imposin a l’acusat nou anys de llibertat vigilada una vegada compleixi la pena de presó i que no pugui atansar-se a menys de dos-cents metres ni comunicar-se amb la víctima durant quinze anys. També sol·licita que el jove, en cas de ser condemnat, aboni una indemnització de 3.000 euros per les lesions causades.

tracking