SEGRE

MOSSOS DELINQÜÈNCIA

Detingut per tres robatoris un veí de Lleida que acumula 50 antecedents

En llibertat després de declarar al jutge

Imatge del robatori el novembre passat en una autoescola.

Imatge del robatori el novembre passat en una autoescola.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un lladre de guant blanc. Així defineixen els Mossos d’Esquadra el veí de Lleida de 35 anys i nacionalitat espanyola que van detenir dimarts com a presumpte autor de tres robatoris en establiments. El modus operandi sempre és el mateix: emportar-se objectes de valor a la distracció i sense aixecar sospites després d’entrar amb naturalitat als locals. La policia catalana el va descriure ahir com a “observador, pacient i decidit, al veure l’oportunitat entra amb naturalitat a l’establiment i s’emporta els objectes de valor”.

Té un llarg historial delictiu. Acumula mig centenar d’antecedents i només l’any passat va ser arrestat en mitja dotzena d’ocasions. Malgrat aquest currículum, l’arrestat va quedar dimecres en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge.

Dimarts va ser detingut com a presumpte autor de tres delictes de furt. El primer el va cometre suposadament en una autoescola del carrer Baró de Maials. Va aprofitar que una empleada va anar a la sala de formació per sostreure-li 500 euros de la cartera que tenia darrere del taulell (com va publicar SEGRE). Va ser gravat per la càmera de seguretat.

Posteriorment, l’11 de novembre, un individu va sostreure un ordinador portàtil valorat en més de 3.000 euros de l’àrea de radiologia d’un centre sanitari. En aquest cas, el lladre va accedir a la sala de treball.

Finalment, el 21 de desembre, es va produir un furt en un gimnàs del carrer Vallcalent. L’arrestat va robar presumptament els diners que hi havia a la recepció i una càmera de fotos. Els investigadors van arribar a la conclusió que havia estat comès per un lleidatà amb múltiples antecedents. El van detenir aquest dimarts al carrer Canyeret.

tracking