SEGRE

TRIBUNALS ALDARULL

A judici per mossegar l'orella del seu veí a Pardinyes

Fiscalia demana una condemna de sis mesos de presó i la víctima, vuit anys || L'agressor va ser arrestat per la Guàrdia Urbana

Així li va quedar l’orella a la víctima després de l’agressió.

Així li va quedar l’orella a la víctima després de l’agressió.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia sol·licita una condemna de sis mesos de presó per a un veí de Lleida de 57 anys acusat d’arrancar d’una mossegada part de l’orella del seu veí durant una discussió. Els fets van tenir lloc el 21 de gener de l’any passat al carrer Pere Cavasèquia, a Pardinyes. L’acusat va ser detingut per la Guàrdia Urbana. El Ministeri Públic l’acusa d’un delicte de lesions i demana que indemnitzi el veí per les lesions causades. Molt més elevada és la pena de presó que sol·licita el veí de Lleida que va patir la mossegada, ja que la seua defensa, exercida per l’advocat Xavier Prats, sol·licita que se li imposi una condemna de vuit anys de presó i una ordre d’allunyament de dotze anys.

Segons l’acusació, l’home va patir l’arrancament total de la part superior i del lòbul de l’orella, que va requerir tractament mèdic i quirúrgic i que li han causat un perjudici estètic. Va ser evacuat a l’hospital i van haver de posar-li desenes de punts. Les ferides van tardar tres mesos a curar-se, dels quals vint-i-set dies van ser impeditius. Per aquesta raó, sol·liciten que sigui indemnitzat amb uns 27.000 euros.

La víctima de la mossegada, al seu torn, està acusada d’agredir el seu veí i demanen que sigui multat

Així mateix, el Ministeri Públic també sol·licita que l’home que va perdre part de l’orella sigui condemnat per un delicte lleu de lesions perquè l’arrestat també va resultar lesionat. Concretament, al llavi i a una espatlla. Sol·licita una multa de nou-cents euros i que l’indemnitzi amb 1.260 euros. Tanmateix, el lletrat Xavier Prats va explicar que el seu client es va limitar a esquivar l’atac que va patir per part del seu veí i que van haver d’anar diverses persones per separar-lo per finalitzar l’agressió.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al lloc després de ser alertada de l’aldarull. Un home havia perdut part de l’orella dreta i estava sent atès pel SEM. El ferit, de 48 anys, va explicar als agents que s’havia discutit amb el veí i que aquest l’havia atacat mossegant-li l’orella, segons va informar la Urbana. Posteriorment, va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova.

tracking