SEGRE

SUCCESSOS PROTESTA

Detinguts tres membres de la PAH per intentar entrar en un pis

La PAH va convocar una concentració davant de la comissaria.

La PAH va convocar una concentració davant de la comissaria.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a primera hora de la tarda tres membres de la PAH Lleida, entre ells un dels portaveus, com a presumptes autors de l’intent de robatori en un pis situat al número 5 del carrer Cardenal Cisneros. La policia es va dirigir fins al domicili després que fossin alertats per un veí, que va explicar que hi havia tres persones forçant una porta. Al lloc es van desplaçar diverses patrulles, que van identificar tres persones i van procedir a la seua detenció com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Es tracta de dos homes de 35 i 20 anys i una dona de 20. Els arrestats portaven eines com un trepant i estaven forçant el pany. La detenció va provocar que la PAH convoqués una concentració a les sis de la tarda a les portes de la comissaria en què van participar al voltant de mig centenar de persones. La plataforma, a través de les xarxes socials, ha mostrat la seua solidaritat amb els detinguts i assegura que estaven “defensant el dret a l’habitatge”.

Una de les portaveus de la PAH va lamentar que els Mossos no els van deixar parlar amb els detinguts, que estava previst que sortissin en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració. Seran citats a declarar davant del jutge. De moment, la causa se segueix per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

tracking