SEGRE

SUCCESSOS ARREST

Detingut per pegar i intentar robar a una empleada de l'alberg Jericó

La Guàrdia Urbana va arrestar ahir un home de 52 anys || L'agressió es va produir quan la treballadora va mediar en un aldarull a l'equipament municipal

Imatge d’ahir de l’alberg Jericó, que és al Barri Antic.

Imatge d’ahir de l’alberg Jericó, que és al Barri Antic.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir al matí un home de 52 anys natural del Pakistan com a presumpte autor d’una agressió a una treballadora de l’alberg municipal Jericó, al Barri Antic, a la qual també hauria intentat robar. L’agressió es va produir dissabte passat. Una empleada va denunciar davant de la Guàrdia Urbana que va intervenir en una discussió verbal a l’alberg i que un dels implicats la va agredir, donant-li cops i tirant-la a terra. També va explicar que l’home va intentar emportar-se objectes del seu despatx però que no ho va aconseguir.

El sospitós va ser detingut ahir al matí al passeig de Ronda després ser avisada la Urbana que un home estava dormint en ple carrer. Els agents van procedir a la identificació i van comprovar que tenia en vigor una ordre de detenció per l’agressió a l’alberg. L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat a funcionari públic, un delicte de robatori amb violència en grau de temptativa i un delicte lleu de lesions. L’home va ser traslladat posteriorment a les dependències dels Mossos perquè passi avui a disposició judicial.

El presumpte autor va ser localitzat ahir al matí a Ronda quan dormia al carrer

En els últims anys s’han produït diversos aldarulls a l’alberg en què ha hagut d’intervenir la Guàrdia Urbana. El 2017, per exemple, va detenir una parella que va destrossar una habitació. A més, un dels acusats va agredir un dels agents durant el seu arrest i va amenaçar amb una navalla el responsable del local del carrer Tallada. El responsable de l’alberg va alertar la Urbana que una parella d’usuaris estava destrossant mobles i que l’havien espentejat i amenaçat amb una navalla després que els demanés que deposessin la seua actitud i abandonessin el local. La dona havia destrossat el vàter de l’habitació.

En un altre incident, aquest de l’any 2014, un usuari de l’alberg municipal de la Panera va ser detingut per agredir una empleada perquè, pel que sembla, es va acabar l’aigua calenta de la dutxa.

Un altre usuari va ser condemnat per un incident al mateix recinte

Un jutjat penal de Lleida va condemnar el 2019 a més de dos anys de presó un acusat d’agredir amb una botella trencada un home a qui va intentar robar a l’alberg Jericó la matinada del 13 de maig de l’any 2017. L’acusat, amb múltiples antecedents i que estava empresonat per altres causes, ja va ser condemnat per destrossar el Pal·las amb una barra de ferro. Va ser condemnat per una temptativa de robatori amb força amb ús d’instrument perillós i per un delicte lleu de lesions. La víctima va assegurar que estava dormint quan l’acusat se li va atansar amb una botella trencada i li va demanar que li donés la motxilla. Un empleat de l’alberg, que va haver de reduir l’acusat i va patir un tall, va corroborar aquesta versió. Al seu torn, els urbans van dir que van haver de prendre-li la botella.

tracking