SEGRE

La Junta Electoral de Lleida ordena a ajuntaments i Diputació a retirar la simbologia "partidista"

La corporació provincial assenyala que va cobrir la pancarta de suport als presos quan es van convocar les eleccions

La lona blanca que cobreix la pancarta en suport als presos independentistes al balcó de la Diputació de Lleida.

La lona blanca que cobreix la pancarta en suport als presos independentistes al balcó de la Diputació de Lleida.Diputació de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta Electoral de Zona (JEZ) de Lleida, a petició d'un escrit de Ciutadans, ha instat els ajuntaments de Lleida, Torrefarrera, Alcarràs i Almatret, així com a la Diputació de Lleida, a retirar tots els elements "partidistes" de les seves façanes.

La JEZ dona un termini de 48 hores als respectius alcaldes i al president de la diputació lleidatana perquè ordenin la retirada de "tota la simbologia separatista" de les façanes de les respectives institucions, segons han informat des de Cs.

Des de la Diputació de Lleida han assenyalat, però, que la institució va cobrir amb una lona blanca la pancarta de suport als presos independentistes quan es van convocar les eleccions del 14-F i, per tant, aquesta no és visible.

La diputada de Ciutadans a la Diputació de Lleida, María Burrel, ha dit que "emprar els edificis públics amb finalitats partidistes vulnera els principis d'objectivitat previstos en l'article 103.1 de la Constitució, per la qual cosa qual l'Administració Pública ha de servir amb objectivitat els interessos generals".

tracking