SEGRE

POLÍTICA PARTITS

Rufián: “Hi ha qui prioritza vots per sobre de vides”

Recorda a Lleida que tots els partits van donar suport a ajornar els comicis tret de PSC i Vox || Defensa el diàleg i la negociació

Miquel Pueyo, Gabriel Rufián i Marta Vilalta, a l’IMAC en la presentació del llibre ‘El 15M facha’.

Miquel Pueyo, Gabriel Rufián i Marta Vilalta, a l’IMAC en la presentació del llibre ‘El 15M facha’.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, va presentar ahir el seu llibre El 15M facha a Lleida, en què va reflexionar sobre el paper de l’esquerra, l’auge de l’extrema dreta i les eleccions catalanes que, si no hi ha canvis, se celebraran el 14 de febrer. En un acte presentat per l’alcalde Miquel Pueyo i la número u d’ERC per Lleida a les eleccions catalanes, Marta Vilalta, Rufián va afirmar que “hi ha qui està prioritzant vots per sobre de vides”, en una velada al·lusió al PSC, ja que prèviament havia assenyalat que tots els partits estaven d’acord a ajornar les eleccions (que ara el TSJC obliga a celebrar el 14-F) tret dels socialistes i Vox. Sobre aquest partit ultra, va dir que “quan Vox guanya entre la classe obrera és que tenim un problema”. Tot seguit, va considerar que davant d’aquesta situació només hi ha una solució: “Que l’esquerra faci d’esquerra. Per a això es podria proposar treballar menys perquè treballin tots, produir el necessari i redistribuir-ho tot, una cosa fàcil de dir però molt difícil de fer.”

Sobre l’independentisme, el portaveu d’ERC va advocar que “cal fer política i això passa pel diàleg i la negociació, malgrat que sigui més difícil que altres vies”.

tracking