SEGRE

Pugen a 29 els pacients a les UCI de Lleida per covid, amb més de 200 ingressats

La velocitat de propagació del virus es manté per sota de l'1 al pla però Salut comunica 118 nous contagis a la província

L'entrada a Urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Els casos de grip a Catalunya es tripliquen l'última setmanaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Continua pujant el nombre de persones ingressades amb Covid-19 a Lleida. Als diferents hospitals públics i privats de la regió sanitària del pla n'hi ha 206 aquest dilluns, 13 més que divendres, segons el departament de Salut. Els pacients a les UCI també s'han incrementat i actualment se situen en 29, quatre més que divendres

Per centres, l'Hospital Arnau de Vilanova compta amb 82 persones hospitalitzades amb coronavirus, de les quals 61 a planta i 21 a l'UCI; al Santa Maria hi ha 45 hospitalitzats, dels quals 37 a planta i 8 a l'UCI; als centres privats hi ha 74 ingressos, tots a planta. A l'Hotel Salut Nastasi hi ha 5 persones hospitalitzades.

D'altra banda, el web de dades del departament de Salut ha publicat aquest dilluns 118 nous contagis diagnosticats a la província de Lleida –92 al pla i 26 al Pirineu–, fins a unt total de 30.940 des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa als índex epidemiològics, Salut situa aquest dilluns el risc de rebrot a les comarques de Ponent en 501 punts, cinc menys que el dia anterior, i en 588 punts a les comarques de muntanya, 21 punts menys. La velocitat de propagació virus és de 0,96 al pla de Lleida, una centèsima més que ahir, i d'1,07 al Pirineu, tres centèsimes més.

El conjunt de Catalunya registra un risc de rebrot de 592 punts, 9 menys, i una velocitat de contagi de 0,93, una centèsima més. Els ingressos a les UCI continuen a l'alça i ja arriben als 684.

tracking