SEGRE

Baixen els ingressos per covid a Lleida, però es mantenen els indicadors

Salut comunica 199 nous contagis, amb un risc de rebrot de 505 punts al pla i 565 al Pirineu

La façana de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

La façana de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre persones ingressades amb covid-19 als hospitals públics i privats de la regió sanitària Lleida ha baixat a 185 aquest dimecres, 11 menys que dimarts. Pel que fa a les UCI, registren 32 pacients crítics, un menys que el dia anterior.

Per centres, a l'Hospital Arnau de Vilanova hi ha 88 persones amb coronavirus, de les quals 65 es troben a planta i 23 a l'UCI; a l'Hospital Santa Maria hi ha 31 persones amb el virus, de les quals 23 a planta i 8 en estat crític. Als centres privats hi ha 66 hospitalitzats, dels quals 65 a planta i 1 a l'UCI. Per últim, a l'Hotel Salut Nastasi hi ha 5 hospitalitzats.

Pel que fa als indicadors epidemiològics, han frenat el seu descens i se situen en valors similars als dies anteriors. Així, el pla de Lleida té un risc de rebrot de 505 punts, sis més que ahir, i una velocitat de contagi de 0,96, una centèsima menys. Al Pirineu el risc de rebrot se situa en 565 punts, vuit menys, i la velocitat de propagació del virus baixa de l'1 (0,99) per primer cop aquesta setmana.

La xifra de defuncions per la covid-19 comunicada per Salut a la província de Lleida es manté aquest dimecres en 642, mentre que el web de dades de Salut ha actualitzat 171 nous contagis diagnosticats al pla i 28 al Pirineu.

En total, la demarcació acumula 31.357 casos de coronavirus confirmats des de l'inici de la pandèmia.

En el conjunt de Catalunya els pacients crítics per covid continuen a l'alça, amb 705 UCI, 14 més que el dia anterior, mentre que el risc de rebrot i la velocitat de contagi es troben en 590 (un punt més que ahir) i 0,95 (una centèsima més), respectivament.

tracking