SEGRE

ESNOTICIA

Un enginyer de Lleida dissenya un 'passadís higiènic' contra la Covid

Desinfecta la roba i pren la temperatura

Juan Ramón Mulero, amb el ‘passadís higiènic’ instal·lat en un despatx d’advocats de Lleida.

Juan Ramón Mulero, amb el ‘passadís higiènic’ instal·lat en un despatx d’advocats de Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Juan Ramón Mulero, un enginyer lleidatà, ha dissenyat un passadís higiènic anti-Covid. Es tracta d’un dispositiu que a l’entrada pren la temperatura del front dels usuaris. També disposa d’un expenedor de gel hidroalcohòlic i tot seguit polvoritza un producte que desinfecta la sola de les sabates i la roba.

Mulero va explicar que la màquina compta amb un sistema d’ozó homologat que s’activa durant la nit, quan el local on s’instal·la està tancat al públic, que s’utilitza per desinfectar tant l’interior del “passadís higiènic” com la sala on es troba. De moment, ja s’ha instal·lat un d’aquests dispositius al despatx d’advocats Simón Solano de Lleida.

Mulero va assenyalar que va tenir la idea l’abril de l’any passat i ara ja prepara la fabricació en sèrie d’aquest producte, del qual ja té diverses vendes firmades. D’altra banda, l’enginyer va afirmar que també ha rebut comandes d’hospitals. En aquest cas, el disseny d’aquesta màquina s’adaptarà a les necessitats dels equipaments sanitaris i, per exemple, no comptarà amb el sistema de desinfecció mitjançant ozó i tindrà una amplada més gran.

tracking