SEGRE

Baixen a 183 els ingressos per covid als hospitals del pla de Lleida

Les UCI tenen 33 pacients, un més que dimecres, i Salut notifica 211 nous contagis a la província

L'entrada a Urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Els casos de grip a Catalunya es tripliquen l'última setmanaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El volum de persones ingressades amb covid-19 als hospitals públics i privats de la regió sanitària Lleida ha baixat a 183 aquest dijous, dos menys que dimecres. Segons dades de Salut, els pacients crítics a les UCI han incrementat en un i són 33 els qui es troben en aquestes unitats.

Per centres, a l'Hospital Arnau de Vilanova hi ha 88 persones ingressades, de les quals 64 a planta i 24 en estat crític. Al Santa Maria hi ha 25 persones a planta i 8 a l'UCI i als centres privats hi ha 54 persones a planta i 1 a l'UCI. Pel que fa a l'Hotel Salut Nastasi, hi ha 7 hospitalitzats.

D'altra banda, Salut ha comunicat 211 nous contagis de coronavirus confirmats a la província de Lleida, dels quals 182 al pla i 29 al Pirineu.

El risc de rebrot al pla de Lleida se situa en 522 punts, 17 més que ahir, i la velocitat de contagi, en 0,98, dos centèsimes més. Les comarques de muntanya registren un risc de rebrot de 569 punts, quatre més, i una velocitat de propagació del virus de 0,97, dos centèsimes menys.

En el conjunt de Catalunya el risc de rebrot es manté en 590 punts i la velocitat de contagi en 0,95, sense variació respecte ahir.

tracking