SEGRE

TRIBUNALS SUCCESSOS

Judici per atropellar amb un camió el seu company de feina

Fiscalia sol·licita set anys i mig per intent d'homicidi

Els jutjats del Canyeret, que acullen la junta electoral de Lleida.

Els jutjats del Canyeret, que acullen la junta electoral de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida jutjarà avui un home acusat d’atropellar amb un camió el seu company de feina a l’escorxador d’aus Aeropic a la partida de Butsènit de la capital del Segrià. La Fiscalia sol·licita una condemna de set anys i mig de presó per al processat, de quaranta-dos anys i en presó preventiva des del succés, per un delicte d’homicidi en grau de temptativa. Segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, els fets van tenir lloc l’1 de març del 2019 a les 7.15 hores al recinte de l’empresa, després que els dos treballadors mantinguessin una discussió. En un moment donat, i sense que hi hagués provocació per part de la víctima, segons la Fiscalia, l’acusat va agafar un dels camions i es va dirigir cap a on es trobava el seu company, que estava esmorzant en un banc. Segons l’acusació pública, “amb intenció d’acabar amb la vida” del perjudicat, l’investigat va encastar el vehicle contra ell amb tal força que fins i tot va fer caure un mur que hi havia darrere del banc. La víctima va quedar atrapada sota de les rodes de la tractora del camió, situació que va aprofitar l’acusat per baixar del vehicle i continuar colpejant-lo fins que va poder ser reduït per altres companys.

La víctima, de quaranta-tres anys, va haver de ser ingressada amb ferides de caràcter greu a l’hospital Arnau de Vilanova. La Fiscalia assenyala que els primers dies els va passar a l’UCI i que l’atropellament li va ocasionar un traumatisme toràcic pel qual va tenir una insuficiència respiratòria aguda. Després de ser operat, va seguir hospitalitzat durant 26 dies.

La víctima, que presenta seqüeles, segons la Fiscalia, va ser operada i va estar 26 dies hospitalitzada

Així mateix, l’acusat podia presentar en el moment dels fets un brot psicòtic agut, ja que era un pacient psiquiàtric amb tractament farmacològic.

tracking