SEGRE

Xandri es va plantejar dimitir com a cap provincial del PP a Lleida per la nova patacada

Marisa Xandri.

Marisa Xandri.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta provincial del PP, Marisa Xandri, es va plantejar dimitir immediatament arran de la nova patacada patida pel PP en aquestes eleccions al Parlament, en les quals per segona vegada consecutiva ha tornat a quedar-se sense representació per Lleida i, a més, ha estat superat per Vox, que sí que ha aconseguit un diputat.

Així ho van assegurar ahir fonts del partit, que van precisar que finalment va optar per no deixar el càrrec a l’espera que la direcció del partit a Catalunya decideixi els passos a seguir.

Xandri es va limitar a assenyalar, sobre aquest extrem, que avui està prevista una reunió de l’executiva catalana i que qualsevol decisió que es prengui a nivell provincial serà consensuada amb tot el seu equip, i va eludir fer més declaracions. No obstant, el més probable podria ser que finalment l’executiva segueixi provisionalment fins que se celebri el congrés provincial que està previst per abans de l’estiu, d’aquí a uns tres mesos com a màxim.

La desfeta dels populars ha estat general a tot Catalunya, ja que després que el 2017 es quedessin amb només 4 diputats, el seu mínim històric, ara en tindran tres.

tracking