SEGRE

TRÀNSIT INFRACCIONS

Busquen un motorista per fugir d'un control i lesionar un mosso

En un control policial va colpejar un agent de Trànsit, que presenta ferides lleus || Caçat un altre conductor a 199 km/h amb la moto a l'N-240 a Lleida

Un control policial amb motiu del confinament municipal.

Un control policial amb motiu del confinament municipal.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra buscaven ahir un motorista que va fugir d’un control i va ferir un policia a l’N-II a Lleida. Segons van informar fonts policials, agents de Trànsit van intentar donar-li l’alto en un control cap a les quatre de la tarda d’ahir. Tanmateix, el conductor de la moto va fer cas omís als mossos i en va ferir un, que va colpejar en el moment de la fugida. Es va establir un altre control per intentar detenir-lo, però va aconseguir escapar en direcció a Alcarràs. L’agent presenta ferides lleus en un braç i s’ha iniciat una investigació per localitzar-lo.

D’altra banda, els Mossos van denunciar penalment dissabte passat un jove de 26 anys i veí de Lleida com a autor d’un delicte contra la seguretat viària per circular a 199 quilòmetres per hora a l’N-240. Els fets van tenir lloc dissabte al matí quan l’àrea regional de Trànsit de Ponent dels Mossos va establir un control de velocitat a l’altura del quilòmetre 83,8 de la carretera N-240 dins del terme municipal de Lleida.

Prop de les 12.15 hores, els agents van detectar una motocicleta que circulava a 199 quilòmetres per hora en direcció a Tarragona en un tram on la velocitat genèrica és de 90 quilòmetres per hora. Els agents van alertar la sala de coordinació, ja que no van poder parar el conductor, i es va gestionar amb una patrulla de les Borges Blanques.

Pocs minuts després, una patrulla de seguretat ciutadana li va donar l’alto i van denunciar el jove..

En els últims dies s’han denunciat diversos conductors per excés de velocitat. L’últim es va produir la setmana passada, quan la Guàrdia Urbana va denunciar un conductor per circular a 120 quilòmetres per hora a l’avinguda de l’Exèrcit de Lleida, quan la velocitat màxima permesa en aquest tram és de 50 km/h.

Dies abans, els Mossos d’Esquadra havien denunciat per la via penal un altre conductor de 34 anys per circular a 219 quilòmetres per hora a l’autovia d’Osca (A-22) a Lleida, en un tram limitat a 120 km/h. A més, tenia una trentena d’expedients per excés de velocitat.

L’any passat, els Mossos van imputar mig miler de conductors per diversos delictes de trànsit, dels quals divuit van ser per circular a una velocitat penalment punible.

tracking