SEGRE

ECONOMIA PROJECTES

Eurofund, promotora de Torre Salses, compra 175.000 m² a Figueres

Amb un soci anglès, per a un 'hub' d'Amazon

Vista de part dels terrenys de Torre Salses.

Vista de part dels terrenys de Torre Salses.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eurofund, la promotora del parc comercial i de lleure de Torre Salses, amb el grup britànic Logistics Capital Partners (LCP), ultima l’adquisició de 175.000 metres quadrats al polígon logístic Far-Vilamalla, a Figueres, en què Amazon instal·larà un hub logístic de referència a Espanya, segons publica el portal EjePrime.

A començaments del mes de març està previst formalitzar l’adquisició del terreny, propietat de Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (Cimalsa), empresa pública de la Generalitat catalana. D’aquesta manera, Eurofund i LCP obtindran la propietat del sòl i s’encarregaran de promoure i gestionar el centre logístic en el qual s’instal·larà el gegant nord-americà de l’e-commerce. L’aliança Eurofund LCP es va posar en marxa el 2017 per desenvolupar instal·lacions logístiques a Espanya i Portugal.

A Lleida l’empresa continua a l’espera que la Paeria aprovi el projecte d’urbanització

Per la seua part, el projecte d’Eurofund a Lleida continua aturat, a l’espera de l’aprovació definitiva del projecte d’urbanització del SUR 42, el terreny entre la Bordeta i Magraners on la firma promou un centre comercial i de lleure de 55.000 metres quadrats.

La junta de compensació ja va aprovar i va entregar a l’ajuntament del projecte d’urbanització un text refós amb tots els canvis que la Paeria havia requerit. Després, encara faltarà el projecte de reparcel·lació. Eurofund porta des de l’any 2019 a l’espera d’aquests tràmits. Per la seua banda, l’àrea municipal d’Urbanisme defensa que està tramitant el pla de Torres Salses d’acord amb el que van indicant els tècnics en cada moment, no per qüestions discrecionals, i remarca que una vegada que l’expedient sigui correcte hi donarà el vistiplau.

tracking