SEGRE

TRIBUNALS PROTESTES

Hasél demana cel·la individual i no farà manteniment a la presó

L’advocada i un portaveu de la plataforma a favor de Hasél.

L’advocada i un portaveu de la plataforma a favor de Hasél.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una de les advocades de Pablo Hasél va explicar ahir, en una roda de premsa a les portes de la presó de Ponent, que el raper ha demanat estar sol en una cel·la, ja que es nega a compartir un espai “minúscul” amb una altra persona, i que no col·laborarà en cap de les tasques que els interns fan per rebaixar la condemna, com la neteja de les instal·lacions. La lletrada Alejandra Matamoros va denunciar “una campanya mediàtica de desprestigi” contra el raper des de l’ingrés a la presó la setmana passada i va assenyalar que està tancat per condemnes contra la llibertat d’expressió.

La resta, com l’última de l’Audiència per amenaces a un testimoni en un judici, encara no són fermes. Així mateix, va anunciar que emprendran accions legals contra Eduardo Inda i el programa La Sexta Noche per permetre que el periodista digués que Hasél “animava a violar dones”.

Així mateix, va assenyalar que ni el raper ni el moviment en la seua defensa no condemnen els assalts a comerços durant les protestes des del seu empresonament i que només poden condemnar la violència de l’Estat.

tracking