SEGRE

ESNOTICIA

Satisfacció a mitges per la represa d'algunes extraescolars

Només les d'Infantil i Primària, amb 6 nens

Una classe presencial ahir a l’acadèmia Versailles de Lleida.

Una classe presencial ahir a l’acadèmia Versailles de Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els centres que ofereixen activitats extraescolars o de lleure, així com l’esport escolar, van poder ahir programar-les de nou de manera presencial, encara que només per als nens d’educació Infantil i Primària. El Procicat va acordar divendres passat aquesta mesura de flexibilització de les restriccions pel coronavirus, que estarà vigent durant aquesta setmana i que deixa fora les extraescolars per a adolescents i joves.

Per aquesta raó, centres consultats van indicar estar només satisfets en part. A més, van apuntar que la restricció dels grups presencials a sis persones també en limita l’oferta.

Per això, alguns han optat per seguir amb les classes online en els grups més grans o bé per un sistema híbrid..

D’altra banda, el departament d’Educació va comptabilitzar ahir setanta-cinc classes confinades en centres educatius de Lleida, tretze menys que en l’últim balanç, i 1.642 alumnes i personal en quarantena, 241 menys. D’altra banda, la llar d’infants Tic Tac de Lleida estaria també afectada per Covid i el centre, tancat, encara que Educació va assenyalar que fins ahir a les 14.00 no constava com a confinada. Els centres amb més grups aïllats són l’institut d’Aran i el col·legi Mare de Déu del Talló de Bellver de Cerdanya, amb sis.

tracking