SEGRE

TRÀNSIT SEGURETAT

Detingut el motorista que va envestir un mosso

Es va saltar un control a l'N-II a Soses i es va escapar a l'A-2 quan volien interceptar-lo || Un veí d'Alcarràs de vint-i-nou anys

Imatge de la comissaria dels Mossos a Lleida.

Imatge de la comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar ahir al matí el motorista acusat de saltar-se un control dilluns a l’N-II i intentar envestir un agent durant el dispositiu per donar-li l’alto (vegeu SEGRE de dimarts). La detenció es va produir ahir a Alcarràs, on resideix l’home, de vint-i-nou anys i de nacionalitat romanesa.

Els Mossos l’acusen dels delictes de conducció temerària, amenaces i atemptat contra els agents de l’autoritat. Els fets es van produir dilluns a la tarda en un control de trànsit a la carretera N-II, al terme municipal de Soses.

Els agents van observar una moto que s’atansava al control i que realitzava un avançament prohibit a dos vehicles. Seguidament, van indicar al conductor que s’aturés, però no va fer cas a les indicacions, va realitzar un canvi de sentit i va fugir a gran velocitat.

Els policies van alertar altres patrulles de la zona per detectar el motorista fugitiu. Així, van observar com va accedir a l’autovia A-2 en direcció a un punt on es va ubicar una patrulla per aturar-lo. Tanmateix, en arribar al lloc, va envestir un dels agents, que es va haver d’apartar per evitar un impacte directe. El policia va patir rascades i contusions a un costat. El motorista va tornar a fugir però van aconseguir el número de la matrícula, per la qual cosa van poder identificar-lo. Posteriorment, van obrir una investigació per localitzar el conductor.

Té nombrosos antecedents, va oposar resistència i va amenaçar els policies que el van arrestar

Finalment, ahir a les 7.15 hores el van interceptar a la plaça dels Vents d’Alcarràs. En el moment de la detenció, el motorista es va mostrar violent i va amenaçar greument els agents que procedien a arrestar-lo. El detingut, que té una desena antecedents per robatori, atemptat i altres delictes, passarà avui a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

D’altra banda, els Mossos van denunciar penalment dissabte passat un jove de 26 anys veí de Lleida com a autor d’un delicte viari per circular a 199 quilòmetres per hora a l’N-240.

tracking