SEGRE

Pugen de nou ingressos i UCI per covid a Lleida

Salut comunica 113 nous contagis a la província, que ja supera els 35.000, i una defunció més

La façana de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

La façana de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El volum de persones ingressades amb covid-19 als hospitals públics i privats de la regió sanitària Lleida ha pujat a 152 aquest divendres, 3 més que dijous. Segons dades del Departament de Salut, també incrementa el nombre de casos crítics ja que les UCI han passat de 19 a 21 persones.

Per centres, a l'Arnau de Vilanova hi ha 48 pacients a planta i 14 a l'UCI; al Santa Maria hi ha 10 pacients a planta i 4 a l'UCI i als centres privats hi ha 68 pacients a planta i 3 a l'UCI. Per últim, a l'Hotel Salut Nastasi hi ha 5 hospitalitzats.

Pel que fa als nous contagis, Salut ha comunicat aquest divendres a través del seu web de dades 97 casos nous de covid-19 al pla de Lleida i 16 al Pirineu. En total, la província acumula 35.025 contagis diagnosticats des de l'inici de la pandèmia.

Salut també ha notificat una nova defunció, localitzada al pla de Lleida. La demarcació suma un total de 711 morts por la malaltia derivada del nou coronavirus.

D'altra banda, el risc de rebrot puja un punt en les últimes hores a les comarques de Ponent, fins els 287, i 31 punts a les comarques de muntanya, on l'indicador s'enfila fins els 615 punts. La velocitat de contagi (Rt) creix tres centèsimes al pla (1,07) i quatre centèsimes al Pirineu (1,45).

En el conjunt de Catalunya hi ha 7 pacients menys a les UCI que ahir, amb un total de 562 malalts crítics, però la velocitat de propagació del virus continua creixent. En les últimes 24 hores ho ha fet una centèsima més, fins a l'1,03. El risc de rebrot se situa en 269 punts, set menys que el dia anterior.

tracking