SEGRE

URBANISME EDIFICIS

Desmantellen l'antiga fàbrica de Virginias de Lleida, que donarà pas a pisos

Responsables dels treballs, a l’accés principal a la nau.

Responsables dels treballs, a l’accés principal a la nau.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Operaris d’una empresa van procedir durant tot el dia d’ahir a retirar mobiliari i maquinària que quedava dins de la nau de l’antiga fàbrica de galetes Virginias a Pardinyes, al carrer Pintor Garcia Lamolla. L’edifici ha estat adquirit per una promotora que preveu enderrocar-lo per construir-hi blocs d’habitatges, tot i que no hi ha cap calendari fixat encara en aquest sentit, segons va explicar ahir a aquest diari el responsable de l’empresa.

La fàbrica va tancar definitivament les portes a començaments del 2019, després que el seu titular, Industrias Rodríguez, hagués entrat en concurs de creditors i després de diversos anys en què la producció havia anat baixant progressivament. Es posava fi d’aquesta manera a més de vuitanta anys d’activitat industrial. La major part de la maquinària ja s’havia retirat feia temps.

La parcel·la en la qual es troba és edificable, just en paral·lel als blocs de pisos que donen a Baró de Maials, que es van aixecar en el seu dia al solar que ocupava una nau industrial bessona de la de Virginias.

tracking