SEGRE

MEDI AMBIENT PORTA A PORTA

Ciutat Jardí i Vila Montcada han de separar paper i envasos a partir de demà

El kit amb les bosses i la informació repartida a Ciutat Jardí.

El kit amb les bosses i la informació repartida a Ciutat Jardí.H.C

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El model de recollida selectiva porta a porta a Ciutat Jardí, Vila Montcada i una part de Camp d’Esports canvia lleugerament a partir de demà i els veïns hauran de separar el paper i els envasos, quan fins ara es recollia junt en una fracció denominada multiproducte. Així, segons s’extreu del nou calendari, els dilluns es recolliran envasos i brossa orgànica; els dimecres, paper, orgànica i resta (els residus que no es reciclen); i els divendres, envasos i orgànica.

Per informar els ciutadans de la zona, s’han visitat tots els habitatges per entregar un díptic i entregar bosses per al paper, els envasos i la fracció resta, i bosses compostables per a l’orgànica.

En cas de no trobar ningú al domicili durant la visita, s’ha deixat un avís que informa del canvi, així com de la ubicació i l’horari d’obertura de l’oficina d’atenció al porta a porta, que és al número 48 del carrer Pere Cavassèquia. Fins al 15 de març, l’horari és de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19. Des d’aleshores i fins al 30 d’abril, l’horari serà de 16.00 a 20.00. També es pot contactar a través de la direcció info@portaaportalleida.com i del telèfon 671 336 865. A més, existeix l’app PAP Lleida.

tracking