SEGRE

FEDAC Lleida, transformant l'aprenentatge des de l'etapa d'Infantil

FEDAC LLEIDA: Transformem l'aprenentatge des de l'etapa d'Infantil

FEDAC LLEIDA: Transformem l'aprenentatge des de l'etapa d'Infantil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A FEDAC Lleida transformem l’aprenentatge des de l’etapa d’Infantil 

Aquests petits d’entre 3 i 6 anys que tenen curiositat per tot allò que els envolta i amb fama d’esponges, aquests mateixos infants que semblen anar sempre un pas més enllà són els que omplen les nostres aules i als que oferim totes les eines al nostre abast per tal de garantir que al llarg de la seva trajectòria a l’escola FEDAC Lleida descobreixin els seus talents, visquin experiències memorables i aprenguin tot allò que els farà liderar-se, tenir èxit i transformar el món.

Els nens i nenes creixen en un món cada cop més especialitzat, global i tecnificat i la clau del seu èxit personal i social es fonamenta en oferir-los una educació de qualitat, rica en recursos vivencials, pràctics i multilingüístics.

Com treballem?

Per tal que els nostres nens i nenes esdevinguin joves competents a l’alçada de les necessitats de la societat actual i futura, la nostra escola ofereix una educació de qualitat que aposta per incorporar noves metodologies que abracen un aprenentatge cooperatiu, lúdic i significatiu.

A més a més d’enfocar l'aprenentatge segons un centre d’interès als projectes d’aula, passejant per les instal·lacions del centre, us podeu sorprendre amb una sessió d’espais d’aprenentatge internivells on nens d’entre tres i sis anys conviuen en diferents ambients preparats on l’infant és el protagonista i constructor del seu aprenentatge.

Hi podeu veure també com s’hi apliquen metodologies matemàtiques d’enfocament globalitzat i vivencial, on els petits i petites aprenen les qualitats del món que els envolta a través de la manipulació directa i el seu propi raonament o com s’inicien en el llenguatge de programació mitjançant la robòtica educativa.

10 hores a la setmana en anglès

Així mateix, un dels punts forts de l'escola és l'aposta ferma per l'aprenentatge de la llengua anglesa i la presa de consciència de la seva importància; atès el seu paper en un món plural i divers.

En aquest sentit, un dels màxims objectius és anticipar el seu aprenentatge a través de la immersió lingüística i atorgar el protagonisme que la llengua es mereix al llarg d'aquesta etapa, on la plasticitat cerebral de l'infant és extraordinària.  

A través de la immersió lingüística en anglès es pretén que els infants des de ben petits es relacionin amb la llengua d'una manera propera, divertida i contextualitzada que faci de l’aprenentatge una experiència memorable.

Tant és així que hi dediquem ben bé un terç de la jornada; o el que és el mateix, 10 hores setmanals.

La meitat d’aquestes hores es dediquen als habits and routines durant l’estona d’esmorzar i l’hora del comiat; moments que considerem de vital importància en l’educació infantil, ja que afavoreixen el desenvolupament de l’autonomia, així com el sentiment de seguretat dels infants.

Si us quedeu una estona al matí, trobareu a les nostres aules nens i nenes mirant per la finestra per fer el weather report de cada matí, comprovant who is at home and who is at school

A les altres 5 hores en llengua anglesa, que formen part de les activitats complementàries que ofereix el centre a totes les etapes, els infants s’endinsen en la llengua oral mentre gaudeixen dels contes i les cançons alhora que desenvolupen les seves habilitats motrius i artístiques o aprofundeixen en els projectes d’aula: el Sing & Play, Arts & Crafts, Let’s keep fitStorytelling i English Workshop.

En definitiva, com diu Frank Smith, "one language sets you in a corridor for life. More languages open every door along the way".

Si voleu conèixer més d’aprop el seu projecte educatiu Avuixdemà2024, visiteu el seu web. 

FEDAC LLEIDA: Transformem l'aprenentatge des de l'etapa d'Infantil

FEDAC LLEIDA: Transformem l'aprenentatge des de l'etapa d'Infantil

FEDAC LLEIDA: Transformem l'aprenentatge des de l'etapa d'Infantil

FEDAC LLEIDA: Transformem l'aprenentatge des de l'etapa d'Infantil

tracking