SEGRE

Successos

Demanen quatre anys de presó a la dona acusada de provocar el foc que va calcinar el seu pis a Balàfia

La dona, de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de la ciutat, és la presumpta autora de l'incendi que va calcinar un habitatge del carrer Valls d'Andorra al gener del 2019

© La dona intoxicada en el moment en què la duien a l'ambulància per evacuar-la. ÒSCAR MIRÓN

Demanen quatre anys de presó a la dona acusada de provocar el foc que va calcinar el seu pis a BalàfiaÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia demana quatre anys de presó a la dona acusada de provocar un incendi al pis que compartia amb altres companys al barri de Balàfia de Lleida. Els fets van passar el 13 de gener de 2019 al migdia, després que amenacés dos dels companys de pis de matar-los i d'incendiar el pis si no apareixien 2.400 euros que ella creia que li havien robat. A causa del foc, 25 veïns van haver de ser desallotjats i els danys al pis es van quantificar en més de 37.000 euros. La Fiscalia demana també que la dona assumeixi els costos i que per tant indemnitzi el propietari del pis amb 17.700 euros i que torni els 19.350 a l'asseguradora que es va fer càrrec de part dels danys. El judici es farà l'11 de març a l'Audiència de Lleida.

Segons la fiscalia, en el moment dels fets la dona anava beguda i tenia afectades les seves facultats cognitives i volitives i va calar foc a una cadira de la seva habitació, amb el risc que el foc afectés el pis i altres immobles de l'edifici.

tracking